Hi, How Can We Help You?

Blog

March 13, 2020

Wat te doen in Perth

Ben je van plan een reis te maken? Wil je nieuwe plaatsen ontdekken? Waarom ga je niet naar Australië? Perth zou een prachtige bestemming voor uw reis kunnen zijn.

Misschien vraagt u zich af wat u in deze stad kunt doen? Dit artikel geeft u meer details over alle interessante activiteiten in en rond Perth. Dit is een gebied dat uiteindelijk weinig verkend en onbekend is voor reizigers, maar zeker niet zonder belangstelling! We geven u ook een update over de praktische aspecten van uw reis.

Perth, waar ligt deze stad en wat zijn de bijzonderheden?

Perth is een stad in Australië, meer bepaald de hoofdstad van West-Australië. Het ligt vlakbij de oever van een rivier die Zwaan heet. Het is de vierde grootste stad van Australië. Het bijzondere van deze stad is dat het de meest afgelegen stad ter wereld is. Maar dit geeft het zijn originaliteit en maakt het mogelijk om veel bezoekers aan te trekken. Inderdaad, Perth is omgeven door de natuur. Als u wilt ontspannen en zich beter wilt voelen, is dit de perfecte plek om uw batterijen op te laden. Perth is ook een stad die een aanzienlijke economische bloei kent. Dit is te wijten aan de industriële boom van de jaren negentig. Voor degenen die op zoek zijn naar een plek om te groeien, educatief en professioneel, is Perth een zeer aantrekkelijke optie. Vergeet niet om voor uw vertrek uw toeristenvisum voor Australië online aan te vragen.

Perth, voor een atypische reis naar Australië

Perth is een plek waar bezoekers een aantal van de meest exotische en ontdekkingsvolle pauzes kunnen nemen. U kunt zich daarbij laten meeslepen door de rondleidingen en activiteiten die in het midden van de stad worden aangeboden. Er zijn veel plaatsen in de stad die op u wachten. Elk van hen heeft zijn eigen speciale karakter en rijkdom.

Van ‘s morgens tot ‘s avonds volgen activiteiten en bezoeken elkaar op. In de ochtend kunt u bijvoorbeeld de dierentuinen bezoeken. Om 12.00 uur, voor de lunch, zet u uw tafels voor een picknick in de schaduw van de eucalyptusbomen. Het uitzicht, de lucht, het eten zal je alleen maar gelukkig maken. Voor nachtbrakers zijn avonden en wandelingen op de Quai Elisabeth perfect.

Wat zijn de plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken in Perth?

Als je op reis gaat, is het om te ontspannen en de omgeving te veranderen. Daarom moeten bezoeken aan parken en botanische tuinen in uw planning worden opgenomen. Perth zal u op dit punt zeker tevreden stellen. Inderdaad, je kunt een rondleiding krijgen in King’s Park. Of je nu alleen bent of met je familie, je vindt wat je zoekt terwijl je naar het gezang van de vogels luistert. U kunt ook picknicken terwijl u geniet van het unieke en prachtige landschap. Het bijzondere aan dit park is dat het is verdeeld in verschillende zones, die elk net zo interessant zijn als de volgende. U kunt deze gebieden ook bezoeken. Een van hen is de Botanische Tuin, die de West-Australische Botanische Tuin wordt genoemd. Een heel scala aan flora, typisch voor Australië, is in dit gebied opgenomen.

Wil je een leuke tijd hebben op het strand en wat zonnebaden? Nou, Perth’s stranden wachten op je. Mis Cottesloe Beach niet. Het is een van de mooiste stranden van Perth. Ervaar het lopen op blote voeten op het zand. Zwemmen, surfen.

Al deze activiteiten vinden plaats op klaarlichte dag. En hoe ga je ‘s nachts de nacht doorkomen als je niet in slaap valt? Maak je geen zorgen, er staan je heel bijzondere nachtsafari’s te wachten. In feite reserveert Perth ‘s avonds een rondleiding door 5 verschillende restaurants. Op deze safari kunt u de lokale specialiteiten proeven.

Voor de sensatiezoekers is er ten slotte de mogelijkheid om te klimmen en te staan op de top van de Belle Toren. Dit is een plek die u niet mag missen als u de stad Perth bezoekt. Waarom is dat? Omdat het Perth symboliseert. Als je het niet gezien hebt, is het alsof je niet in deze mooie stad van Australië bent geweest, zeg maar de lokale bevolking.

Rond Perth – Fremantle en Rottnest Island

Wie graag wil wandelen, kan kiezen voor een bezoek aan de haven van Fremantle. Deze haven is erg beroemd omdat het wordt beschouwd als een van de drukste havens van het land. Tijdens het bezoek kunt u zien hoe deze haven wordt bediend. U zult de gelegenheid hebben om alle doorvoeringen die daar plaatsvinden mee te maken. Vergeet niet de haven in het weekend te bezoeken. Er is een grote markt op deze dagen waar u alle lokale producten van het land kunt kopen. U kunt ook gaan duiken met een Franstalige instructeur met Bucket List Diver en prachtige koralen en vissen ontdekken. Als je de tijd hebt, kun je zelfs je tijd doorbrengen met een lokale visser.