Hi, How Can We Help You?

Blog

January 31, 2020

Wat te doen in Lara

Lara is een mooie stad om te bezoeken. De stad is rijk aan de mooiste stranden en bied plaats aan de mooiste gebouwen en word door de Amerikaanse bouwstijl ook wel het Las Vegas van Turkije genoemd. Het klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig maar wat valt er allemaal te doen in deze plaats? Aan het einde van deze blog weet u een gedeelte van de algemene informatie over de stad en wat er hier allemaal te doen valt.

Algemene informatie:

De stad Lara zoals het hedendaags genoemd word heet eigenlijk Lara Beach. Lara Beach betreft het strand wat ten oosten van Antalya ligt.  Het strand was vroeger een goed bezocht strand  die voor een lange tijd alleen als strand werd gebruikt en dus niet bebouwd was. Door het stijgende toerisme wat ook uit het toeristenonderzoek Turkije blijkt is er een enorme uitbreiding gekomen.  Wanneer je Lara bekijkt op de kaart van Turkije zie je dat het eigenlijk een soort van buitenwijk is van Antalya.  Lara is voornamelijk bebouwd met enorme hotels en is dus bijna volledig toeristisch ingericht.

Lara zorgt verder voor een goede uitvalsbasis om de andere toeristische attracties te bezoeken in Turkije. Deze zijn ook zeker het bezoeken waard en zullen u zeker in de smaak vallen.

Bezienswaardigheden in Lara

Het winkelcentrum in Lara:

Lara staat vooral vol met 5 sterren hotels en is dus volledig toeristisch ingericht. Daarom zijn er in Lara ook verschillende markten waar u goedkoop replica merk kleding/spullen kan krijgen. Dit is een van de voornaamste factoren die de Turkse economie trekt samen met het toerisme. De merk producten zijn meestal voor een prikje op te halen maar de Turken vinden het leuk om te onderhandelen en deze zo duur mogelijk te verkopen. U kan hier echter alleen maar zelf een verandering in aanbrengen. Wij hebben daarom voor u de beste tips om af te dingen in Turkije achtergelaten. Deze zijn zeker de moeite waard om door te lezen en zullen u een hoop met geld schelen (wanneer u ze juist uitvoert)

U kan echter nog meer winst behalen bij het kopen van spullen in Turkije. Weet u bijvoorbeeld dat u beter kan betalen met de Turkse Lira dan met de Euro? De tips voor het betalen in Turkije laten wij hier tevens voor u achter.

Lara beach:

Het strand van Lara word ook wel Lara Beach genoemd. Het strand begint zo ongeveer 10 kilometer van de oude binnenstad van Antalya en loop dan uit richting het oosten. Het strand is zo ongeveer 10 kilometer lang en is bebouwd met verschillende hotels. Op de eerste paar kilometer van het strand staan echter geen hotels.  Op deze plek staan een heel aantal beachclubs, maar ook een erg groot gedeelte is openbaar waar u lekker kan zonnen. U kan hier ligbedden of parasols huren en genieten van uw welverdiende vakantie. Het is echter ook mogelijk om op een handdoek te liggen.

Halverwege het strand begint de bebouwing met de hotels. Hier zijn alle voorzieningen alleen geregeld voor de bezoekers van het hotel en hier kan u dus geen gebruik van maken (behalve als u in het hotel zit). Het strand bestaat voornamelijk uit het donkere zand en is dus anders dan verschillende stranden in Turkije met wit strand. Het water is ook wat donkerder en de begroeiing op het strand is er (haast) niet. Mocht u geïnteresseerd zijn in de mooiste stranden van Turkije kunt u deze hier vinden.

Conclusie

Lara is zeker het bezoeken waard en is vooral toeristisch ingericht. Bent u op zoek naar een vakantie waar u heerlijk kan genieten aan het strand of zwembad? Dan is Lara de perfecte keuze voor u. Bovendien kunt u in het centrum goedkoop de replica merkkleding kopen waar u waarschijnlijk naar op zoek bent.

Voor het bezoeken van Lara geld echter wel een visumplicht. Wij hebben daarom voor u het goedkoopste visum 2020 voor u mogelijk gemaakt. Deze is bij ons makkelijk aan te vragen en u ontvangt uw visum bovendien al binnen een dag (mits deze binnen de verwerkingsperiode van een maand valt). Wij hebben bovendien een stappenplan visumaanvraag Turkije opgesteld. Het word u hierdoor nog een stuk makkelijker gemaakt dan dat het eigenlijk al is. Wij verzoeken u om eerst de FAQ Turkije te lezen voordat u contact opneemt met onze klantenservice. De FAQ geeft namelijk antwoord op de meeste vragen. Mocht u er hierna toch nog niet uitkomen kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice Turkije.