Hi, How Can We Help You?

Blog

June 25, 2019

Visum Turkije nodig? Regel het vanuit huis

Je hebt een visum Turkije nodig wanneer je op vakantie naar Turkije gaat. Tot zover ben je gekomen. Maar hoe kom je aan een visum?

Je visum kun je het beste vóór je vertrek naar Turkije alvast regelen. De mogelijkheid bestaat om een visum op het vliegveld te kopen, maar betalen kan dan alleen met contant geld of een creditcard en communiceren gaat in het Engels. Ook is het is iets duurder dan wanneer je je visum online regelt. Bovendien kom je in een lange kleffe wachtrij terecht, niet echt een ideaal begin van je welverdiende vakantie. Want het liefst wil je natuurlijk meteen door. Let op: ook kunnen we niet garanderen dat op elke luchthaven in Turkije nog een visum aangeschaft kan worden! Daarom heb jij nu alvast je visum Turkije nodig.

Bij ons kun je je aanvraag gewoon in je eigen taal indienen, betalen gaat eenvoudig en veilig met iDEAL, Bancontact of een van de vele andere betaalmogelijkheden. Nadat je betaling binnen is, wordt je aanvraag in behandeling genomen. Wij controleren jouw aanvraag op de meest gemaakte fouten. Let er wel op dat je zelf de gegevens van je paspoort juist aan ons doorgeeft, want deze moeten overeenkomen met de gegevens op je visum.

Wanneer jij je visum vandaag besteld, heb je hem vaak al binnen een paar uur in huis, maar altijd de volgende werkdag. Wanneer het visum gereed staat ontvang je hiervan een e-mail én een link per sms, zodat je het niet mist. Deze link blijft zes maanden geldig. Handig toch? We raden je aan het visum uit te printen en bij je paspoort te bewaren. Je weet namelijk maar nooit of de batterij van je mobiele telefoon het onderweg plots begeeft. Zo kun jij je visum altijd tonen bij aankomst op de luchthaven in Turkije.

Heb jij een visum Turkije nodig? Regel het meteen en bestel hem hier! Houd je vluchtgegevens en je paspoort of identiteitskaart bij de hand.

Wij wensen jou een mooie reis 🙂 Wil jij tips voor je reis naar Turkije? Volg E-Visum Loket dan via Facebook of Instagram.