Hi, How Can We Help You?

Blog

June 24, 2019

Visum Turkije aanvragen: niet vergeten!

Wanneer je naar Turkije wilt met je Nederlandse paspoort, heb je een visum nodig om het land te mogen betreden. De gemiddelde vakantieganger weet dit niet en komt op het vliegveld voor een vervelende verassing te staan; een lange kleffe wachtrij voor de visums. Wil jij niet die vakantieganger zijn? Je kunt vóór vertrek al je visum Turkije aanvragen, gewoon online. Jij hebt hem dan al voor vertrek in huis en kunt meteen door na aankomst op de luchthaven in Turkije. Ook leuk: bij ons is je visum goedkoper dan wanneer je deze op de luchthaven zou kopen!

Hoe kun je je visum Turkije aanvragen? Super simpel. Je geeft jouw vlucht- en reisgegevens aan ons door via onze bestelpagina. Je kunt je aanvraag bij ons gewoon in het Nederlands doen en je hebt geen creditcard nodig. Zodra jouw betaling bij ons binnen is wordt je bestelling verwerkt. Let goed op dat je de juiste gegevens doorgeeft, want wijzigen is niet meer mogelijk, omdat een visum een officieel reisdocument is. Wanneer je bijvoorbeeld een verkeerde geboortedatum opgeeft, zul je opnieuw een visum aan moeten vragen, en dat zou natuurlijk zonde zijn!

Je bestelling wordt door ons gecontroleerd op de meest gemaakte fouten. Je reisdocument dient bijvoorbeeld nog een minimale periode geldig te zijn na aankomst in Turkije. Wanneer je visum gereed staat, ontvang jij een e-mail en een sms met de link naar je visum. Even uitprinten en je bent klaar!

Wil je een visum Turkije aanvragen, maar wil eerst meer informatie? Lees dan de veelgestelde vragen in onze FAQ.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een e-mail naar [email protected], wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk en helpen je indien gewenst met het aanvragen van je visum Turkije.