Hi, How Can We Help You?

Blog

January 3, 2020

Is een haartransplantatie in Turkije verstandig?

Is het voordelig om een haartransplantatie te doen in Turkije? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen van een haartransplantatie in Turkije? Aan het einde van deze blog weet u het antwoord op deze vragen precies. U kunt hierna dus afwegen of een haartransplantatie in Turkije wat voor u is.

Informatie:

Wanneer u in het buitenland iets aan uw haaruitval wilt laten doen, heeft dit een aantal voordelen en een paar nadelen.  In deze blog worden alle voordelen en nadelen voor u op een rijtje gezet zodat u de afweging zelf kan maken. Er zijn jaarlijks meer dan 10.000 nederlanders die kiezen voor een haartransplantatie in Turkije.  Turkije word gezien als het belangrijkste land voor een haartransplantatie ter wereld. Turkije staat al langer dan 10 jaar bekend om zijn goede cosmetische chirurgie die bovendien ook nog een erg lage prijs heeft. Dit geldt dus ook zeker voor een haartransplantatie.

Voor een haartransplantatie in Turkije heeft u echter wel een visumplicht. Het is daarom handig om het goedkoopste visum Turkije 2020 bij ons aan te schaffen.

De nadelen

Er zijn vaak mensen die er vanuit gaan dat er erg veel nadelen zijn van een haartransplantatie in Turkije. Het enige nadeel wat wij kunnen bedenken is dat Turkije niet om de hoek is. Het is daarom dus niet mogelijk om even snel heen en weer te gaan voor een haartransplantatie.  Er zijn veel praktijken die daarom een pakket aanbieden. Het pakket zorgt niet alleen voor de haartransplantatie maar ook voor de volgende dingen.

 • de vliegreis
 • de transfer
 • voorzorg
 • nazorg
 • hotelovernachtingen

Het word over het algemeen wel erg leuk gevonden als u een aantal woorden en zinnen Turks kent en deze ook spreekt met de doktoren. De doktoren spreken allemaal Engels maar het is misschien leuk om de handige Turkse woorden en zinnen te kennen.

De voordelen

Er zijn echter erg veel voordelen aan een haartransplantatie in Turkije. Deze zullen wij hieronder voor u achterlaten

 • De prijzen voor een haartransplantatie zijn erg laag in vergelijking met een haartransplantatie in Nederland
 • De goede kwaliteit die er wordt geboden
 • Het is in Turkije veel makkelijker om een grotere behandeling te laten doen
 • de ervaring van de specialisten in Turkije

Er zijn dus erg veel voordelen aan een haartransplantatie aan een haartransplantatie. Bovendien zijn er u al een heleboel mensen voorgegaan. Er zijn ook vele mensen die hun ervaring daarom delen op forums. Deze kunt u altijd bekijken om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk voorbereid bent. Het is misschien ook nog een voordeel om meer dingen te weten over betalen in Turkije.

Bekende Nederlanders die een haartransplantatie hebben gedaan

Het is tegenwoordig erg populair om een haartransplantatie te doen. Het is daarom ook niet gek dat er al een heel aantal bn’ers u al voor zijn gegaan. Hier onder staan een aantal bekende Nederlanders die u voorgingen.

 • Ronald de boer
 • Arie boomsma
 • Gerard Joling
 • Wesley Sneijder
 • Peter van der Vorst

Kortom het is dus niet gek om een haartransplantatie te laten doen. Of u de haartransplantatie in Turkije wilt u doen is en blijft uw eigen keus.

Conclusie

U weet nu precies wat de voordelen en nadelen zijn van een haartransplantatie in Turkije. De keuze blijft echter aan u of u een haartransplantatie wil doen en of u deze in Turkije wilt doen. U bent nu op de hoogte van de voordelen en nadelen van een haartransplantatie in Turkije en kunt nu dus beter uw keuze maken.

Mocht u de haartransplantatie in Turkije willen doen zit u wel met een visumplicht en heeft u dus een visum Turkije nodig. Het aanvragen van het visum Turkije is erg makkelijk gemaakt . Wij hebben er voor gezorgd dat u een stappenplan visumaanvraag kan volgen zodat u zekerder bent van uw aanvraag. Voor vragen over het aanvragen van een visum  kunt u terecht bij onze klantenservice Turkije.