Hi, How Can We Help You?

Blog

November 14, 2019

Ideale stappenplan voor een vakantie naar Turkije

Als u op vakantie gaat naar Turkije bent u bij ons op het juiste adres. Ook bieden wij e-visums aan zodat u deze niet voor een veel te hoge prijs hoeft te kopen. Zo heeft u het gemak dat u deze bij ons kan bestellen en via u w mailbox ontvangt. Mocht er toch iets aan de hand zijn met de bestelling kunt u ons altijd bereiken via de telefoon of livechat.  Verder hebben wij bij E-Visum Loket  jarenlange ervaring met vakantiegangers en houden u wekelijks op de hoogte met de laatste nieuwtjes en feitjes uit Turkije.

Zo hebben wij voor u een stappenplan gecreeërd waarin wij een ideaal plan hebben gemaakt voor een vakantie naar Turkije.

Bagage

Ten eerste is het belangrijk om te weten wat u allemaal mee moet nemen naar een land zoals Turkije . Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is dat er op bepaalde plekken in Turkije geen wc papier aanwezig is. Het is daarom van groot belang dat u een aantal rollen meeneemt zodat u ten alle tijden uw behoefte kan doen. Ook is het van belang mocht u een aantal moskeeën willen bezoeken om een sjaal mee te nemen. Deze moet u namelijk voor uw mond dragen bij het bezoek. Verder hebben wij nog verschillende andere dingen vastgelegd die u mee moet nemen.

Visum aanvragen

Daarna is het belangrijk om te weten welke gegevens u nodig heeft voor het aanvragen van een visum. Weet u bijvoorbeeld dat u ook een visum voor iemand anders aan kan vragen mocht u over de nodige gegevens beschikken. Er zijn echter een aantal mensen die het aanvragen van een visum erg lastig vinden. Daarom hebben wij voor u een stappenplan gemaakt waarin stap voor stap uitgelegd word hoe u een visum bij ons kan bestellen. Een belangrijke tip bij het invullen is dat er op uw paspoort/id kaart nooit een O kan staan maar dit altijd een nul is. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze tips of het stappenplan.

Verschillende vakanties Turkije

Mocht u de koffer hebben gepakt en uw visum hebben besteld. Bent u klaar om naar Turkije te gaan. Maar waar gaat u naartoe? Op wat voor soort vakantie gaat u ? Deze keuze kunnen wij echter niet voor u maken wij hebben wel veel informatie over de verschillende vakantiemogelijkheden in Turkije.

Zo weten veel mensen niet dat je in Turkije ook op skivakantie kunt gaan. Toch heeft Turkije een heuvelachtig gebied wat het erg geschikt maakt voor wintersport. Wij hebben voor u de mooiste ski gebieden in Turkije opgesomd zodat u zeker weet dat u een leuke skivakantie Turkije zult beleven. Deze gebieden zijn in vergelijking met Oostenrijk en Zwitserland erg rustig. Dit zorgt er voor dat u een maximale ski ervaring krijgt en niet non stop aan de kant hoeft te gaan voor andere wintersporters.

Maar de meest populaire vakanties in Turkije zijn toch wel de zonvakantie. Maar waar in Turkije gaat u dan op vakantie? Waar vind u de mooiste stranden van Turkije? Precies waar in Turkije kunnen wij niet voor u bepalen aangezien Turkije zo groot is en de verschillende plaatsen allemaal hun eigen voordeel hebben.

Top vakantielocaties in Turkije

Toch hebben wij een aantal voorkeuren voor een ideale zonvakantie. Onze eerste keus gaat toch echt naar het paradijselijke Dalyan. Hier kunt u onder andere schildpadden spotten en genieten van de heerlijke rustige natuur.

Onze 2e keuze voor een vakantie naar Turkije gaat toch wel naar de beroemde badplaats Side. Het is hier echter wel erg druk maar dit is ook niet zo gek. Side staat bekend om zijn vele monumenten en mooie stranden. Veel van de monumenten in Side moet u eens hebben gezien in uw leven. De bezienswaardigheden zijn erg uniek en creëren een aparte  maar fijne sfeer.Dus een vakantie naar Side is zeker een aanrader!

De 3e keuze van E-Visum Loket is toch echt gevallen op de grote stad Istanbul. Het gaat hier dan niet zozeer om een strand vakantie maar meer om het historische en culture centrum van Istanboel.  Zo zijn er verscheidene museums en moskeeën in Istanbul die voldoen aan iedereens belevingswereld. Bij het betreden hiervan moet u echter wel denken aan het dragen van een sjaal voor uw mond.

Dingen om te doen in Turkije

Eindelijk aangekomen in Turkije. Maar wat gaat u doen als u hier eenmaal bent? Wij hebben voor u een aantal aanraders die het zeker waard zijn. E-Visum Loket raadt u aan om een cruise te maken in de Middelandse Zee bij Turkije. Op deze cruisen passeert u prachtig begroeide stukken en kleine witte zandstranden met extreem helder water. Ook bevelen wij u aan om een bezoek te brengen aan de mooiste stranden van Turkije. De stranden in Turkije verschillen erg veel in kwaliteit. Wij hebben voor u de beste vastgelegd zodat u de mooiste kunt bezoeken en u deze niet mist op uw ideale vakantie in Turkije.

Informatie Turkije

Eenmaal aangekomen in Turkije gaat u vast genieten van een heerlijke bak met Turkse koffie. Maar heeft u al eens gehoord over het heerlijke Turkse ontbijt . Deze is echter wat vet maar toch echt wel het proberen waard. De Turken zijn dol op eten en zien het ontbijt dan ook als de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar hoe gaat u deze bestellen in een traditioneel Turks restaurant. Hier hebben wij ook aan gedacht zo hebben wij handige en belangrijke Turkse zinnen voor u achtergelaten. Deze zorgen er voor dat u zich ten alle tijden redt en bovendien stellen de Turken dit ook erg op prijs. Aangezien respect hoog staat in de Turkse cultuur.  Ook worden er een andere manier van leven aangenomen en is de godsdienst anders dan in Nederland. Zo is de hoofd godsdienst in Turkije de Islam. Hier zijn echter veel verschillende stromingen in.

Deze mooie reis naar Turkije is echter niet nodig zonder Visum. Deze kunt u bij ons het goedkoopst verkrijgen ook heeft u het gemak dat u niet in de lange rij hoeft te staan bij de luchthaven. Bovendien is het erg makkelijk om aan te vragen en zijn wij altijd bereidt te helpen via de livechat.