Hi, How Can We Help You?

Blog

March 4, 2020

Wat te doen in Toronto?

Toronto is een zeer grote stad. Simpel gezegd woont één op de vier mensen die in Canada wonen binnen 150 kilometer van Toronto. Het maakt indruk door zijn explosie van bouwplaatsen… Ik heb ze overal om me heen gezien! Enorme kranen klaar om de gebouwen te creëren die de skyline van morgen zullen maken van de vierde grootste megapolis in Noord-Amerika, achter Ney York, Mexico City en Los Angeles. Je zult begrijpen dat Toronto explodeert en dat de bevolking hetzelfde doet. Maar de cultuur en dingen om te zien ook! Dus, hier zijn mijn must see’s in Toronto.

Cn Tower:

Het was lange tijd de hoogste toren ter wereld met 533 meter. Totdat hij in 2010 werd onttroond door de Dubai-toren, maar het is een troost om de titel van hoogste wijnkelder ter wereld te behouden. Het uitzicht dat de CN-toren op de stad biedt is erg mooi, en ik raad je aan om er naartoe te gaan voor de zonsondergang, de lichten op de omliggende gebouwen zijn dan erg mooi, en je hoeft maar een paar minuten te wachten om te genieten van het nachtelijke uitzicht op het financiële centrum dat op de Manhattan-manier verlicht is!

Het enige min punt is de prijs. Tel ongeveer $30 om naar het observatiebasisplatform te gaan, dat ook een glazen vloer heeft voor de dappersten onder u die onder hun voeten durven te kijken… Het kost ongeveer $12 meer om naar het hoogste observatiepunt te gaan en u kunt zelfs veel meer dollars toevoegen om een attractie te maken die bestaat uit het opgehangen worden aan de leegte helemaal bovenin de toren. Sensatie gegarandeerd!

Leuke feitjes over de CN-toren

  • Het duurde (slechts) 40 maanden en 1537 medewerkers om de toren te voltooien.
  •  De bliksem slaat minstens 75 keer per jaar in de toren in.
  •  De toren weegt 130.000 ton, 35 keer het gewicht van de Eiffeltoren.
  •  Tussen de onderkant van de toren en de maximale hoogte kan er een verschil van 10° zijn.
  •  De liften die u naar het observatiepunt brengen bieden een uitzicht op de skyline tijdens de       beklimming en nemen 58 seconden in beslag om er te komen, met een snelheid van 20 kilometer     per uur.

Distillery District:

Gelegen in het hart van Old Toronto, de Distillery District is een plek waar ik gewoonweg van houd. Volledig autovrij zal deze plaats u veel kleine leuke winkeltjes aanbieden, maar ook bars die lokale en atypische bieren aanbieden. Bovendien is de wijk zelf erg schattig en verdient zeker een goede omweg aan het eind van de dag voor een paar uur sigth seeing. De wandeling om er te komen is niet echt interessant, maar je zult niet teleurgesteld zijn als je er eenmaal bent. Voor de fijnproevers zijn er ook veel restaurants waarvan de kaart toegankelijk is en er veel lokale producten te vinden zijn!

St. Lawrence Market

De St. Lawrence Markt is een ontmoetingsplaats voor de locale bevolking en is een plek die ik als niet te missen beschouw. Tijdens uw reis naar Toronto. Het werd gecreëerd in 1803 en de sfeer is zeer vriendelijk, met prachtige scènes van het leven die voornamelijk fotografen zullen interesseren. Afhankelijk van wanneer je naar Toronto komt, is het zelfs open in de buitenlucht en kun je op de vele locaties echt alles kopen wat je wilt.

Natuurlijk, ik heb het over elk seizoen behalve de winter.
Als je geïnteresseerd bent, ga dan gewoon naar 92 Front St East. Het is open van dinsdag tot donderdag van 8 tot 16 uur, vrijdag van 8 tot 19 uur en zaterdag van 5 tot 17 uur (met een openluchtmarkt tegenover de Saint Lawrence Markt, de Famer’s Market). Let op! het is gesloten op zondag en maandag!

Kensington market

Een andere markt, een andere sfeer! Totaal anders dan de Saint Lawrence Markt die ik eerder noemde, is de Kensington Markt. Deze markt is veel meer vintage, hipster en hippie. U vindt dus veel kleine producten uit een andere tijd, of het nu gaat om kleding of producten om uw appartement in te richten, bijvoorbeeld.

Voor straatkunstliefhebbers moet je van deze buurt houden (die, zoals de naam al aangeeft, aan Kensington Avenue ligt).

Het Toronto aquarium

Het is buitengewoon goed gedaan en zal interessant zijn voor de fans van aquaria. U bent zo ongevee anderhalf uur zoet met deze tocht door het aquarium. Het is in dit aquarium zelf mogelijk om de zeedieren aan te raken!

Niagara Falls

De wereldberoemde Niagara Falls ligt slechts op ongeveer anderhalf uur van Toronto, dus het zou moeilijk zijn om er niet te komen, zelfs niet voor een halve dag. Om er te komen zijn er veel oplossingen beschikbaar (bus, trein, …) maar de makkelijkste manier is om met een agentschap als Queen Tour te gaan die je naar de watervallen brengt en je rondleidt bij de watervallen en je natuurlijk weer terugbrengt wanneer de tour is afgelopen