Hi, How Can We Help You?

Blog

March 6, 2020

De mooiste stranden van India

India staat niet alleen bekend om zijn beroemde bezienswaardigheden of culturele rijkdom, maar ook om zijn hemelse stranden. Hier zijn mijn top 6 mooiste stranden van India, maar er zijn nog veel meer mooie stranden:

Agonda Beach

Agonda Beach, het eerste in de alfabetische volgorde van de stranden in Goa, India, een zeer mooi en groot strand 3 km lang in het zuiden van Goa. Daarom is Agonda een ideale plek voor wie op zoek is naar ruimte, authentiek dorpsleven en genoeg toeristische activiteiten overdag om zich niet te vervelen. Maar ‘s nachts is het dorpsleven op zijn best.

Varkala Beach

Het strand van Varkala is een van de belangrijkste stranden van Kerala. Varkala is een kustplaats, gelegen 50 kilometer ten noorden van de hoofdstad Trivandrum.

Hoge kliffen rijzen majestueus op en aan de voet daarvan komen toeristen uit de hele wereld genieten van de stranden en de zonsondergangen. Er zijn een aantal zeer goede restaurants. Varkala is ook een belangrijke Ayurvedische bestemming. De zee is rustig en het is veilig om er te zwemmen.

Palolem Beach

Palolem Beach is een van de paradijselijke stranden van Goa, in het zuiden van India, met uitzicht op de Arabische Zee. Het prachtige halvemaanvormige strand van Palolem is geen geheim, maar het blijft een van de mooiste en meest afgelegen stranden van Goa.

 

Kovalam Beach

16 km ten zuiden van Trivandrum, aan de kust van Malabar, is Kovalam een van de beroemdste stranden van India. Zee, palmbomen, kokospalmen… Alles is er, ook de (zeer) vele toeristen. Verschillende stranden volgen elkaar op: Light House Beach, het meest zuidelijke, is het meest populair. Natuurlijk zijn er nog een paar vissers.

Radhanagar beach

Op welke andere plek ter wereld vind je een strand van zacht wit zand, dicht bij de jungle en met een prachtige berg op de achtergrond”.

Marari beach:

Marari beach is een slaperig vissersdorpje niet ver van Alleppey. Dit biedt een perfect bezoek tijdens het verkennen van de backwaters van Kerala zou aan te bevelen zijn tijdens uw reis. Prachtig wit zandstrand voor enkele kilometers omzoomd met kokospalmen en rustig en ongerept.