Hi, How Can We Help You?

Blog

February 27, 2020

De 20 mooiste stranden in Noord-Amerika

Wit zand, kokospalmen, turkoois water … wanneer we het hebben over de mooiste stranden, vinden we vaak deze foto’s waar je jaloers op wordt. En hoewel het gebruikelijk is om dit soort paradijselijke stranden in de tropen of in het Caribisch gebied te vinden, is Noord-Amerika niet te overtreffen, verre van dat. Je zou meteen denken aan Florida of Californië, het is echter waar, veel verder naar het noorden, Canada biedt ook een prachtige wildernis die uitmondt in de oceaan. Van de ontoegankelijke stranden van Hawaï tot die van Lake Powell in het midden van de woestijn, langs de grote klassiekers van de Pacifische kust, je zult misschien verrast worden door deze tour door Amerika van de mooiste stranden …
Venice Beach Californië
Venice Beach ligt in Los Angeles en is veel meer dan een strand. Het bevat alles wat de Californische mythe vormt: de Stille Oceaan, het fijne zand, gebruinde redders, bodybuilders, skaters, tattoo-artiesten, straatartiesten en een paar gemarginaliseerde of religieuze insiders die lessen geven. Dit is Amerika met al zijn contrasten, zijn zoetheid van leven en zijn uitersten.

Hanaumay Bay in Hawaï


Hanauma Bay was tegelijk een beschermd park, een zeereservaat en een idyllisch strand. Het is een van die ongelooflijke plaatsen waar je een paar centimeter van je ogen prachtige veelkleurige vissen kunt observeren. Een zeer populaire en zeer beschermde bestemming, het is een fantastisch strand om te genieten van het ongelooflijke Hawaiiaanse ecosysteem.

Siëstastrand in Florida


Siesta Beach, regelmatig genoemd als een van de beste stranden in de Verenigde Staten, heeft een naam die luiheid uitnodigt! Met zijn fijne zand gemaakt van 99% fijn kwarts, zou het echter zonde zijn om er geen gebruik van te maken, omdat het de hitte beperkt en je voeten koel houdt, ondanks de vaak zeer hoge temperaturen. Kortom, een prachtig zandstrand met airconditioning!

Na Pali Coast in Hawaï


Er zijn stranden die het verdienen. Degenen die aanwezig zijn aan de kust van Na Pali op het eiland Kauai op Hawaï, behoren tot deze categorie. Een enorme berg met wilde vegetatie, deze beschermde kust is bereikbaar per boot of te voet na een lange en moeilijke wandeling. Maar het plezier is voor deze prijs!

Tofinostrand in Brits Colombia


Gelegen aan de westkust van Vancouver Island in het noordwesten van Canada, is Tofino een resort bekend om zijn prachtige stranden, omgeven door bossen en de oceaan. Het is een geweldige bestemming voor surfers of wandelaars die in het voorjaar zelfs walvissen kunnen zien.

Wasaga Beach in Ontario


Wasaga Beach ligt een paar uur ten noorden van Toronto, aan Georgian Bay. Een lang bezocht provinciepark, het lange strand transformeert de stad in een populaire badplaats in de zomer, wanneer gezinnen komen genieten van dit kleine stukje paradijs omgeven door de natuur.

Geheim strand in Hawaï


Hier is een strand dat zijn naam slecht draagt. Aan de noordkust van Kauai, in de Hawaiiaanse archipel, is het een strand dat bekend staat om zijn wilde schoonheid en seculariteit. Vrijwillig slecht aangegeven, het is gereserveerd voor de best geïnformeerden of de slimsten. Aan de andere kant, als het een van de mooiste stranden van Hawaï is, is het ook een van de gevaarlijkste vanwege de extreem sterke stromingen. Om ervan te genieten, moet je op het zand blijven!

Parksville in British Columbia


In British Columbia, in het noordwesten van Canada, is het kleine stadje Parksville de thuisbasis van een mooi en populair strand. De oceaan komt om te trouwen met de zandbanken en we gaan op dit strand door half in elk element te zijn. Een ander en verrassend strand dat zeker het bekijken waard is.

Lake Powell Arizona

Een kunstmatig meer gebouwd op de Colorado-rivier, het is toch een fantastische plek waar men soms de indruk heeft dat de mens dit woestijnlandschap heeft gevormd in een ongeëvenaarde harmonie van kleuren. Met zijn vele stranden, waarvan sommige alleen per boot bereikbaar zijn, is het een plaats van opvallende schoonheid, in het hart van het grote Amerikaanse Westen en zijn nationale parken. Crystal Cove State Park in Californië Californië heeft zeker geen tekort aan stranden, maar als er een is om toe te voegen aan uw vakantieplan, is het dat van Crystal Cove State Park. Beschermde site, het geeft directe toegang tot een zeer mooi wild strand van de Pacifische kust naast vele andere activiteiten. Mis de zonsondergang niet! De stranden van Prince Edward Island De stranden, de provincie Prince Edward Island, weet ze. Het moet gezegd worden dat het hele grondgebied omgeven is door enkele van de mooiste Canadese stranden. Je wordt verwend met keuze: rood zand, kliffen, ongerepte stranden en zelfs … zingend zand dat zo’n speciaal geluid maakt als je erop stapt, het lijkt alsof het je een verhaal vertelt. Deze stranden zijn poëtisch, wild en gastronomisch en kunnen ons alleen maar verleiden! Het Lange Eiland van Vancouver van het Strand in Brits Colombia Het is een van de langste stranden in de provincie British Columbia en waarschijnlijk de meest populaire voor Canadese surfers. Ondanks de vrij koele watertemperatuur en vaak gevaarlijke stromingen, is het een populaire surfspot die liefhebbers van over de hele wereld aantrekt. Julia Pfeiffer State Park in Californië Een verborgen juweeltje op Route One, langs de Pacifische kust tussen Los Angeles en San Francisco, het is een staatspark met een ongelooflijk alkoofvormig strand, verborgen door intense vegetatie en bediend door een waterval. water. Een echt ansichtkaartlandschap! Newport Beach Californië Een badplaats en een chique woonwijk, de reputatie van Newport Beach is onmiskenbaar. Newport Beach wordt begrensd door een grote wandelpromenade en is enorm en strekt zich uit over de oceaan en de stad. Een must voor passerende toeristen!

Navarra Beach in Florida


In de Golf van Mexico, in het uiterste westen van Florida, is Navarre Beach een van die stranden die de legende van deze staat maken … en niet alleen voor de schoonheid van de plaats, omdat de film “de tanden van de zee 2” werd hier gefilmd. Maar wees gerust, je moet nog steeds veilig in het water zijn!

Nantucket in Massachusetts


Het eiland Nantucket, een paar kilometer van het vasteland van de oostkust, is tegelijkertijd een toeristische, historische en natuurlijke site die wordt begrensd door prachtige zandstranden die elke zomer duizenden toeristen trekken. Het vormt samen met Cape Cod een van de juwelen van de regio.

De Hamptons in de staat New York


Wie kent de Hamptons? Waarschijnlijk veel mensen, gezien het aantal keren dat deze regio voorkomt in Amerikaanse series en films. Het lijkt een beetje op het Amerikaanse Saint-Tropez, waar de grote burgerlijke families zich in de zomer vestigen om te profiteren van deze buitengewone en natuurlijke stranden die langzaam aflopen naar de Atlantische Oceaan. Een bevoorrechte omgeving die nog steeds kan worden verkend, zelfs zonder de middelen te hebben.

De Nationale Kust van kaaphatteras in Noord-Carolina


Een park van bijna 110 kilometer lang, deze wilde kust staat bekend om zijn stranden, maar ook zijn wilde flora en fauna, zowel in het water als op het land. Prachtige stranden, ze bieden een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Patricia Lake in Alberta

U hoeft niet naar de kust te gaan om te genieten van de mooiste stranden. In Canada is Patricia Lake in het nationaal park Jasper een magische plek op zich. Berg, bos, kristalhelder water en magisch strand. Een samenvatting van de Canadese natuur aan de rand van een bevoorrecht strand. Martha’s Vineyard in Massachusetts Zomerresidentie van de Amerikaanse jetset, het is ook op dit kleine eiland dat verschillende Amerikaanse presidenten hun intrek hebben genomen voor hun vakantie. Hier draaide ook Steven Spielberg de tanden van de zee, de eerste van zijn naam. Maar al zijn anekdotes zijn niets vergeleken met de schoonheid van deze soms wilde zandstranden, soms gedomesticeerd door de elementen waar de natuur alomtegenwoordig is.